Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται

Offsite Team
- 17.04.2024

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται

Τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγιστάνα με τη χρυσή καρδιά. Ο λόγος για τον Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, ξεδιπλώνει τις σελίδες του βιβλίου της συναρπαστικής ζωής του.

Το παιδί που λόγω των συνεπειών της τουρκικής εισβολής, μετανάστευσε στην Αγγλία μαζί με τους γονείς του σε ηλικία 8 ετών και κατάφερε από το μηδέν να δημιουργήσει έναν κολοσσό, το «Yiannis Group». Με περιουσία που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια, η οποία ωστόσο δεν αλλοίωσε τον χαρακτήρα του και δεν έσβησε τα βιώματα του στις γειτονές του Καϊμακλίου και του Συσκλήπου.

f

Όπως εξομολογείται, παρά τα χρόνια που πέρασαν, δεν «κατάφερε» ποτέ να κόψει των ομφάλιο λώρο με την αγαπημένη του Κύπρο, στην οποία προσφέρει τα μέγιστα μέσω του «Yianis Christodoulou Foundation». Με δεκάδες έργα και φιλανθρωπίες, επενδύει στους νέους και στα ευάλωτα παιδιά με στόχο να τους προσφέρει ένα καλύτερο αύριο. 

f

Γιατί στα 16 του εγκατέλειψε το σχολείο και με ποιο τρόπο κατάφερε από το μεροκάματο των 25 λιρών που έπαιρνε κάθε βδομάδα, να εργοδοτεί σήμερα χιλιάδες ανθρώπους; Ποιες αρχές και αξίες εφαρμόζει για τα παιδιά του, τι αναφέρει για τη φιλία του με σπουδαίες προσωπικότητες, ποια τα σχέδια του για το μέλλον και τι δηλώνει για την αγαπημένη του ομάδα Ομόνοια.

f

Ο Τζόν Χριστοδούλου προχωρά σε μια κατάθεση ψυχής που θα συζητηθεί.

Σάββατο 20 Απριλίου, στις 18.35, από τον Alpha Κύπρου.

f

0
Home