Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Digital Tree καλωσορίζει τον Choice FM και ενισχύει τη θέση της στο κυπριακό ραδιόφωνο!

Offsite Team
- 09.05.2024

Η Digital Tree καλωσορίζει τον Choice FM και ενισχύει τη θέση της στο κυπριακό ραδιόφωνο!

Μετά τον ΚΛΙΚ FM, εντάσσεται στον Όμιλο της Digital Tree και ο Choice FM

H Digital Tree βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του ραδιοφωνικού σταθμού, Choice FM, στον Ομίλο. Μετά την ένταξη του ραδιοφωνικού σταθμού ΚΛΙΚ FM στον Όμιλο της Digital Tree, συνεχίζεται η ανάπτυξη και διεύρυνση των υπηρεσιών του, μέσω του Choice FM. O Choice FM είναι ένας αγαπητός ραδιοφωνικός σταθμός με παγκύπρια κάλυψη, τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Με χρόνια εμπειρίας και αναγνωρισιμότητας, ο Choice FM αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στον Όμιλο Εταιρειών της Digital Tree, καθώς προσφέρει μια νέα διάσταση στα μέσα του και υπογραμμίζει τη δέσμευση του Ομίλου στην παροχή εναλλακτικών και ψυχαγωγικών εμπειριών στο κοινό της Κύπρου. Διευρύνοντας τις υπηρεσίες, τις εμπειρίες, αλλά και τις συνεργασίες του, ο Όμιλος της Digital Tree συνεχίζει την πορεία του στο επίκεντρο της καινοτομίας και κάθε μορφής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

«Η Digital Tree έκανε το πρώτο της βήμα στο κυπριακό ραδιόφωνο με την απόκτηση του ΚΛΙΚ FM. Η απόκτηση του Choice FM, ήταν μια λογική συνέχεια των κινήσεών μας. Η βελτίωση και διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο κοινό της Κύπρου είναι πολύ σημαντική υπόθεση για μας. Αυτό, άλλωστε, είναι εμφανές από την ανάπτυξη της Digital Tree, εντός κι εκτός συνόρων της Κύπρου. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα προσθήκη στον Όμιλό μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους του Choice FM», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree, Φάνος Δημητρίου.

«Η συγχώνευση και συνεργασία του Παγκύπριου σε εμβέλεια μουσικού σταθμού μας, ΚΛΙΚ FM, πριν από 10 μήνες, έχει αποτελέσει ορόσημο για τον Όμιλο εταιρειών Digital Tree. Η συλλογική δουλειά και η αλληλοεκτίμηση που διαφάνηκε σ' αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, μας δίνει την ώθηση να προχωρήσουμε σε ένα ακόμα σημαντικό εγχείρημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συγχώνευση του ραδιοφωνικού σταθμού, Choice FM, στον Όμιλο, η οποία ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία του στο ραδιοφωνικό τοπίο, ενώ, παράλληλα, ικανοποιεί τους ακροατές του νησιού οι οποίοι προτιμούν τη διεθνή μουσική σκηνή», δήλωσε ο Διευθυντής των KΛΙΚ FM & Choice FM, Μάριος Αργυρίδης.

 

0
Home